Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Обласний заочний конкурс юних літераторів Волині : Волинська обласна Мала академія наук
Обласний заочний конкурс юних літераторів Волині

З метою виявлення та підтримки творчо обдарованої учнівської молоді, сприяння розкриттю її таланту; підвищення ролі естетичного виховання молоді та прищеплення їй любові до рідної мови та літератури, формування  патріотичних почуттів засобами літературного слова  з 30 січня до 30 травня 2014 року проводиться обласний заочний конкурс юних літераторів Волині.

Метою  та завданням літературного конкурсу є виявлення та підтримка творчо обдарованої учнівської молоді та сприяння розкриттю її таланту; підвищення ролі естетичного виховання молодого покоління і прищеплення їй любові до рідної мови та літератури, формування  патріотичних почуттів засобами літературного слова.

В конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, вихованці позашкільних навчальних закладів, слухачі літературних студій та гуртків віком  до 18 років.

Конкурс проводиться у номінаціях:

  • проза;
  • поезія;
  • журналістика;
  • казка.

Тематика конкурсних робіт довільна: вияв власного духовного та емоційного світу, любов до родини, до рідного краю, до школи та своїх друзів; погляд на проблеми суспільства, власне бачення сьогодення, минулого та майбутнього України; змалювання цікавих подій та реальних людських доль тощо – залежно від жанру.

Більш детальнішу інформацію Ви можете знайти  у Наказі № 33 управління освіти і науки Волинської обласної держадміністрації "Про проведення обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині"