Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Засідання педагогічної ради – вияв творчого пошуку : Волинська обласна Мала академія наук
Засідання педагогічної ради – вияв творчого пошуку

24 лютого 2014 року  у Волинській обласній МАН відбулось засідання педагогічної ради «Роль педагога Малої академії наук у формуванні творчої особистості», в якій взяли участь педагоги та методисти установи. 

До порядку денного були включені питання, що стосуються тенденцій сучасного освітнього процесу. З доповідями виступили методисти ВО МАН: Ольга Кулібаба («Ціннісні орієнтації освітнього процесу в МАН та їх вплив на професійний розвиток методиста»),  Олена Бурбела («Роль педагога у формуванні навчально-пізнавальної компетентності слухачів відділення технічних наук, фізики та астрономії»), Аліна Курносова («Використання інтерактивних методів навчання математики як засіб формування  комунікативної компетентності слухачів МАН»), - та керівник секції інформатики Віталій Щегельський («Формування проблемних завдань з урахуванням індивідуального підходу педагога до слухачів під час навчання інформатики»).

Увага присутніх зосереджувалась на висвітленні професійного менталітету педагога, особистісно орієнтованої педагогічної концепції, ціннісної освітньої взаємодії в Малій академії наук, окреслено шляхи розвитку пізнавальної діяльності учасників навчального процесу.

Обмін досвідом під час педагогічної ради є важливою складовою професійного зростання, в якому інтегруються  компоненти сукупної культури освітянина.