Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "INTEL-ТЕХНО УКРАЇНА 2014" ! : Волинська обласна Мала академія наук
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "INTEL-ТЕХНО УКРАЇНА 2014" !

 З 18 по 21 лютого 2014 року в стінах Київського Політехнічного Інституту, за підтримки представництва корпорації Intel в Україні, пройшов конкурс науково-технічної творчості для школярів Intel-Техно Україна – Національний етап міжнародного конкурсу Intel ISEF (International Science and Engineering Fair). На Конкурсі працювали не лише конкурсанти і журі, але і керівники конкурсантів. В програмі Конкурсу було передбачено проведення Освітньої академії Іntel «Фестиваль педагогічної творчості «Наука в школі».

 На огляд відвідувачів та оцінку журі було представлено 217 проектів в п’яти категоріях знань: Фізика та Астрономія, Математика,  Інженерія, Комп’ютерні науки, Енергетика.

Члени наукового журі конкурсу, провідні вчені та освітяни з наукових та науково-освітніх установ України, при визначенні переможців не лише оцінювали науковий рівень проектів, але й звертали увагу на ті особливості, які підвищують шанси на перемогу на Intel ISEF: презентаційні та комунікаційні навички конкурсантів (вміння спілкуватись, відповідати на питання, відстоювати свою точку зору), логічне мислення, володіння англійською мовою, самостійність та завершеність проектів.

У результаті всіх етапів конкурсу троє слухачів Волинської обласної Малої академії наук  завоювали призові місця у секціях:

 • «Інженерія» - Литвин Юрій, слухач секції робототехніки Волинської обласної МАН (учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин Луцького району);

• «Комп’ютерні науки»: Матвіюк Ірина, слухачка відділення комп’ютерних наук ВО МАН (учениця 11 класу Волинського ліцею- інтернату) та Левчук Іванна, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. м. Берестечко Горохівського району.

Вітаємо переможців!