Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

XХІ обласний турнір юних хіміків : Волинська обласна Мала академія наук
XХІ обласний турнір юних хіміків

У вересні – жовтні 2014 року Волинською обласною Малою академією наук буде проведено XХІ обласний турнір юних хіміків. Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Турнір буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 р. № 1099.

До участі у турнірі допускаються збірні команди учнів 9–11 класів з районів та міст області або навчальних закладів нового типу (по одній команді від адміністративно-територіальної одиниці). Склад команди – 3-5 школярів. Команда очолюється капітаном, який є офіційним представником команди під час проведення турніру. Базова дисципліна турніру – хімія.

Лист № 1328/10/2-14 управління освіти і науки Волинської обласної держаної адміністрації про проведення XХІ обласного турніру юних хіміків

Завдання  турніру юних хіміків  (2014/2015 н.р.)