Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Педагоги Волинської обласної МАН стали учасниками Міжнародного освітнього конгресу та ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Наукова еліта у розвитку держав» : Волинська обласна Мала академія наук
Педагоги Волинської обласної МАН стали учасниками Міжнародного освітнього конгресу та ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Наукова еліта у розвитку держав»

З 12 по 14 червня у м. Києві у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбувся Міжнародний освітній конгрес. Учасниками якого стали представники освітніх систем України, Агнглії, Польщі, Російської Федерації, Словаччини, Чехії та інших держав. Науковий діалог був спрямований на вирішення стратегічних питань розвитку освіти і науки, та пошуку шляхів розширення міжнародного партнерства.

В рамках конгресу було проведено три заходи:

  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Наукова еліта у розвитку держав»,
  • VI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Соціально-економічний розвиток держав: досвід та перспективи»;
  • засідання Міжнародної асоціації екологів університетів.

Учасниками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Наукова еліта у розвитку держав» у секцій «Мала академія наук України як система майбутньої наукової еліти» стали п’ятеро педагогів ВО МАН: Толстіхіна Галина Андріївна, директор Волинської обласної МАН та методисти – Кулібаба Ольга Андріївна, Левчук Юлія Олександрівна, Мельничук Світлана Василівна, Шурма Ірина Іванівна. Подані тези надруковані у збірнику наукових статей Міжнародної конференції.

Значний інтерес в учасників Міжнародної конференції викликала доповідь директора Волинської обласної МАН Толстіхіної Г.А. з темою «МЕТОДИЧНА СЛУЖБА як головна структурна складова системи у позашкільному закладі МАН». На сьогодні тема є надзвичайно актуальною та маловивченою у системі позашкілля України.

Вітаємо учасників конференції із безцінним досвідом наукового спілкування та можливістю представити власні методичні надбання на Міжнародному рівні.