Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАН ОГОЛОШУЄ НАБІР УЧНІВ НА НАВЧАННЯ У ЗАОЧНІЙ ВІРТУАЛЬНІЙ ШКОЛІ : Волинська обласна Мала академія наук
ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАН ОГОЛОШУЄ НАБІР УЧНІВ НА НАВЧАННЯ У ЗАОЧНІЙ ВІРТУАЛЬНІЙ ШКОЛІ

На виконання Обласної цільової соціальної програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року, затвердженої рішенням сесії обласної ради від 22.12.2010 № 2/7 та з метою залучення учнів до науково-дослідницької роботи та покращення якісних наукових доробок школярів з районів та віддалених міст області Волинська обласна Мала академія наук здійснює набір в заочну віртуальну школу. У 2014-2015 навчальному році будуть працювати сім наукових секцій: української мови, англійської мови, історії, географії, хімії, біології та математики.

Навчання у заочній віртуальній школі Волинської обласної МАН проводиться науковцями Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та передбачає очно-заочні форми роботи, а саме: очні сесії (осіння, весняна), виконання контрольних завдань через мережу Інтернет, лекторії, практичні заняття, індивідуальні консультації.

У заочну віртуальну школу запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Волинської області. Реєстрація здійснюватиметься з 22 вересня по 15 жовтня 2014 року на сайті Волинської обласної МАН “www.vvman.lutsk.ua” у розділі “Віртуальна школа” або за адресою http://virtual.vvman.lutsk.ua. Після реєстрації учні отримують доступ до вступної контрольної роботи, який буде відкрито 20 жовтня 2014 року. Виконану контрольну роботу необхідно надіслати на сервер віртуальної школи у форматі *.doc або *.jpg до 01 листопада 2014 року.

Додаткова інформація про набір учнів доступна за посиланням.