Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

UBI CONCORDIA, IBI VICTORIA або ДЕ ЗГОДА, ТАМ і ПЕРЕМОГА : Волинська обласна Мала академія наук
UBI CONCORDIA, IBI VICTORIA або ДЕ ЗГОДА, ТАМ і ПЕРЕМОГА

Сучасні технології сміливо входять у світ науки та освітній простір українців. Дистанційне навчання набуває все більшої популярності серед школярів, проте завдяки інтернет-технологіям можна не лише навчатися, але й перемагати. У цьому вкотре переконалися слухачі Волинської обласної МАН, беручи участь у Всеукраїнському інтернет-турнірі із природничих дисциплін.

271 команда з усієї України зареєструвалася для участі у цьому прогресивному Всеукраїнському заході. Кваліфікаційний етап відбіркового туру тривав з 1.09.2014 року до 31.10.2014 року.

Команда «КРЕАТИВ» Волинської обласної МАН – одна з найкращих  73 команд увійшла до основного етапу інтернет-турніру, який відбудеться   28 листопада 2014 року.

Команда «КРЕАТИВ» Волинської обласної МАН була представлена із слухачів стаціонарних секцій: загальної біології, географічного краєзнавства, астрономії та фізики. Усього команда виконала 20 різнопрофільних завдань, котрі були представлені у формі відеосюжетів, фотодемонстрацій експериментів, явищ та об’єктів.

Побажаймо успіху нашим юним ерудитам в основному етапі і виході у фінал, який відбудеться у м. Києві.