Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Перемоги волинських команд у Всеукраїнському Інтернет-турнірі з природничих дисциплін! : Волинська обласна Мала академія наук
Перемоги волинських команд у Всеукраїнському Інтернет-турнірі з природничих дисциплін!

Нещодавно завершився основний етап відбіркового туру Всеукраїнського Інтернет-турніру з природничих дисциплін.

Блискуче виступили команди Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Золоті шеврони» та Нововолинського ліцею-інтернату «Імпульс» - І місце. Команда «Креатив» Волинської обласної Малої академії наук здобула ІІІ місце!

Оскільки інтелектуальне змагання відбувалось поетапно, волинські школярі успішно подолали попередні тури. Першим випробовуванням став кваліфікаційний етап відбіркового туру, в якому серед 271 команди лише 73 змогли набрати відповідну суму балів.

Наступний крок - основний етап відбіркового туру, що також передбачав розв`язання 20 завдань у блоках: «Фізика», «Астрономія», «Біологія», «Географія», «Хімія». Особливість питань – пошуковий характер, практичний звязок із життям.

Команди-переможці «Золоті шеврони» та «Імпульс» продовжать змагання у фіналі, що відбудеться 23 грудня у м. Києві. Тому бажаємо їм нових творчих успіхів та досягнень!