Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Перемога любить старанних!<br> «Золоті шеврони» та «Імпульс» здобули ІІІ місце у Всеукраїнському Інтернет-турнірі з природничих дисциплін! : Волинська обласна Мала академія наук
Перемога любить старанних!
«Золоті шеврони» та «Імпульс» здобули ІІІ місце у Всеукраїнському Інтернет-турнірі з природничих дисциплін!

Шлях до перемоги волинських команд «Золоті шеврони» Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та «Імпульс» Нововолинського ліцею-інтернату можна окреслити знаменитим латинським афоризмом «Крізь терни до зірок». Щоб взяти участь у фінальній грі, юні інтелектуали успішно подолали  декілька етапів, випробовуючи знання у галузях  з фізики, астрономії, географії, хімії та біології.

Із 474 зареєстрованих на початку змагання команд лише чотири (серед них дві волинські!) ввійшли до фіналу, який відбувся 23 грудня  у Києві – в Центрі науки та мистецтва «DIYA» Національного центру «Мала академія наук України».

Учасники змагалися в кількох інтелектуальних поєдинках. Цікаві турнірні завдання мали практичне спрямування і являли собою відео- та фотодемонстрації. Тому, щоб їх розв’язати, необхідно було докласти  чимало зусиль. Командна конкуренція спонукала не просто знайти відповіді на питання, а висвітлити їх якомога повніше.

У нелегкій, але захоплюючій боротьбі команди «Золоті шеврони» та «Імпульс» здобули ІІІ місце!

Вітаємо з перемогою!!! Нехай отримані знання та досвід стануть запорукою майбутніх здобутків у житті, адже попереду – нові обрії пізнання себе і світу.