Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

13 лютого 2015 року Волинською обласною МАН спільно з управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації було проведено обласний семінар-практикум  для районних та міських координаторів ММК «Кенгуру».

Перед учасниками семінару виступила Роговська Л.І., головний спеціаліст управлінням освіти і науки облдержадміністрації, яка доповіла про особливості організації науково-дослідницької роботи з обдарованими дітьми у системі освіти Волині. Директор ВО МАН Толстіхіна Г.А. у своєму виступі  зупинилась на роботі з обдарованими дітьми в контексті нової освітньої парадигми. Обласний координатор конкурсу Мазурик В.В. проаналізував  особливості проведення Міжнарожного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2014 році та наголосив на головних тенденціях проведення конкурсу у 2015 році.

Семінар традиційно відбувся у формі діалогу під час якого було проговорено основні завдання та проблеми щодо організації міжнародного конкурсу  у школах міст та районів області. На завершення семінару-практикуму кращі координатори були нагороджені подячними листами Волинської обласної МАН та цінними подарунками.