Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Волинські учні стали учасниками сесійних зборів Всеукраїнських наукових профільних шкіл : Волинська обласна Мала академія наук
Волинські учні стали учасниками сесійних зборів Всеукраїнських наукових профільних шкіл

У жовтні-листопаді 2015 року семеро волинських школярів взяли участь у сесійних зборах Всеукраїнських наукових профільних шкіл, які щороку організовуються Національним центром «Мала академія наук» у Міжнародному центрі дитячої наукової творчості MANLAB.CAMP у Пущі-Водиці (м. Київ).

Волиняни охоче займались на заняттях у Всеукраїнській науковій школі з інформаційних технологій, фізико-технічній  та лінгвістичній школах. Нові знання, навики, практичні наукові здобутки учні отримували у невимушеній, інтерактивній формі за методикою «Філософія для дітей», в основі якої зроблено акцент на отриманні динамічного знання.

Учасники шкіл мали насичені навчальні програми, що передбачали лекційні, практичні заняття на командоутворення та інтеграцію, спілкування з викладачами різних дисциплін провідних вищих навчальних закладів.

Всеукраїнські наукові профільні школи згуртували юну наукову спільноту та дали можливість генерувати нові ідеї, що незабаром втіляться у перспективні наукові дослідження.