Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу « Кенгуру-2016» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу « Кенгуру-2016»

З 24 по 30 червня 20-16 року в смт Яремче відбувся XIV Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу « Кенгуру-2016».

Більше 100 представників різних куточків України зібралися, щоб обмінятися досвідом, поділитися успіхами, зустріти друзів і однодумців. Волинь представляли: координатор ММК «Кенгуру» у   м. Нововолинську – Олена Уманець та координатор конкурсу у Камінь-Каширській гімназії № 2 – Ірина Коренга.

Координаторів чекала насичена програма. 25 липня відбулися засідання, на яких  зі звітом виступили представники всіх областей, які поділилися досвідом і проблемами, пов’язаними з проведенням конкурсу.

Наступного дня учасники семінару взяли участь у пленарному засіданні. Під час роботи в групах обласні координатори опрацювали задачі, подані до оргкомітету, які будуть запропоновані дітям у наступних конкурсах.

Крім роботи всі учасники семінару мали нагоду гарно відпочити. Це і купання в річці Прут, ознайомлення з містом Яремче, здійснили похід на скелі Довбуша, відвідали Манявський скит, побували в Географічному центрі Європи, місті Коломиї, на святі сиру у Верховині, а також у курортному містечку Буковель.

Чудова природа Карпат, спілкування з однодумцями, гарні враження та цікаві ідеї досвіду колег назавжди залишаться в пам’яті кожного учасника чудового семінару.