Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2016» : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2016»

З 2 по 7 липня 2016 року в смт Яремче Івано-Франківської області відбувся  Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2016». Біля 100 представників різних куточків України зібралися, щоб поділитися досвідом, обрати задачі, обговорити нові підручники з фізики та поділитися успіхами. Від Волинської області учасником семінару була Бурбела Олена Федорівна, обласний координатор Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» у Волинській області.  

В ході проведення семінару відбулися засідання, на яких  зі звітами щодо організації конкурсу на місцях виступили представники всіх областей.  Під час роботи в групах обласні координатори опрацювали задачі, подані до оргкомітету, ознайомились з новими методичними доробками з фізики, висловили свої думки щодо шкільної програми з фізики.  Окрім того учасники семінару мали можливість отримати насолоду від чудової природи Карпатських гір та трохи відпочити.