Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Обласний науково-методичний семінар для директорів навчальних закладів нового типу «Управління інноваційною діяльністю». : Волинська обласна Мала академія наук
Обласний науково-методичний семінар для директорів навчальних закладів нового типу «Управління інноваційною діяльністю».

20-21 жовтня на базі навчальних закладів нового типу м. Луцька відбувся обласний науково-методичний семінар для директорів навчальних закладів нового типу (ЗНТ) «Управління інноваційною діяльністю». У області функціонує 48 ліцеїв, колегіумів та гімназій. Перед учасниками семінару виступила директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна з доповіддю на тему «ПІДСУМКИ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ РОБОТИ ТА ПРІОРИТЕТИ НА 2016-2017 НАВЧАЛЬНИЙ РІК». У виступі Галина Андріївна наголосила на спільній меті МАН та НЗНТ – вихованні інтелектуальної еліти держави. Детально проаналізувала результати участі учнів та команд НЗНТ у обласних турнірах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, пропедевтичних заходах у системі Малої академії наук України. Директор ВОМАН відзначила, що у 2016 році на обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт надійшло 74% науково-дослідницьких робіт саме від учнів НЗНТ (у 2014 – 67,7%). Окремий акцент у доповіді було поставлено на пріоритетах роботи з обдарованими дітьми у 2016-2017 н.р., освітніх інноваційних проектах на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях. По завершенню виступу, за підсумками роботи у 2015-2016 н.р., було нагороджено кращі НЗНТ. Усі учасники семінару отримали пакет науково-методичних матеріалів Волинської обласної МАН.