Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Amat Victoria Curam — Перемога любить підготовку : Волинська обласна Мала академія наук
Amat Victoria Curam — Перемога любить підготовку

З 24 до 28 жовтня 2016 року Житомирщина гостинно приймала талановитих учнів із усієї країни на ХІІ Всеукраїнському турнірі юних економістів.

У турнірі взяли участь 15 команд з 9 регіонів України. Волинь була представлена 2 командами: збірною командою області «Ф’ючерси» та командою Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука «Vista».  Цього року учасниками Турніру стали як уже відомі команди, так і новачки, що свідчить про підвищення інтересу до турніру.

Професійне журі у складі 33 членів було представлене кращими педагогами загальноосвітніх та вищих навчальних закладів України, а також студентами, колишніми учасниками турніру.

Обидві волинські команди пройшли до фіналу, де в цікавій та пізнавальній дискусії «Vista» виборола перше місце, а збірна Волинської області зайняла другу сходинку. Крім того,  Лукашук Юлія, учениця 9 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня № 1 – гімназія імені Героя Радянського Союзу Василя Газіна» смт Ратне, наймолодша учасниця турніру, нагороджена в номінації «Міс Економіка».

Усі учасники турніру були нагороджені дипломами та сувенірами.

Вітаємо юних економістів! Бажаємо реалізації творчих планів та плідної праці! Така талановита молодь неодмінно сприятиме зростанню економічної потужності регіону!