Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Волинське майбутнє України : Волинська обласна Мала академія наук
Волинське майбутнє України

З  15 по 17 листопада 2016 року в місті Києві вже всьоме відбувалася виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”. Виставка проводилась у форматі стендового захисту  за  сімома номінаціями: “Електроніка та приладобудування”, “Матеріалознавство та перспективні технології”, “Інформаційно-телекомунікаційні системи та технології”, “Екологія та ресурсозбереження”, “Роботехніка та роботехнічні системи”, “Машинобудування” і “Технічна творчість та винахідництво”.  

Волинські манівці представляли свої роботи у п’яти номінаціях і у всіх посіли призові місця.

Сальніков Олексій, учень 11 класу комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс “загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 – ліцей” Луцької міської ради”, слухач секції Волинської обласної МАН, виборов І місце у номінації “Технічна творчість та винахідництво” за проект на тему “Технології виготовлення та використання 3D-принтера”.

Свереда Микола, учень 10 класу комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс “Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського” Луцької міської ради Волинської області”, слухач секції Волинської обласної МАН, з розробкою “Робот-пилосос на ARDUINO”, за одностайним рішенням журі,  посів І місце у номінації “Електроніка та приладобудування”.

Назарчук Вікторія, учениця 11 класу комунального закладу “Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області”, слухачка секції Волинської обласної МАН, з роботою “Термоізоляційний матеріал на основі перліту” отримала І місце у номінації “Матеріалознавство та перспективні технології”.

Пономаренко Олег, учень 11 класу комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс “загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 – ліцей” Луцької міської ради”  з   сайтом “Волонтерський центр допомоги бійцям АТО” виборов ІІ місце у номінації “Інформаційно-телекомунікаційні системи та технології”.

Субтельний Микола, учень 11 класу комунального закладу “Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області”, слухач секції Волинської обласної МАН, посів ІІІ місце з роботою “Використання ротора Оніпка для вітрогенераторів”  у номінації “Екологія та ресурсозбереження”.

Окрім дипломів, переможці виставки отримали грошові гранти на підтримку їхньої наукової діяльності – за перше місце – п’ять тисяч гривень, друге – три тисячі гривень і третє – тисяча гривень.

Вітаємо переможців виставки-конкурсу Майбутнє України”! Зичимо нових винаходів та творчих досягнень.