Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся обласний семінар-практикум координаторів ММК «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся обласний семінар-практикум координаторів ММК «Кенгуру»

17 лютого 2017 року в м. Луцьку відбувся обласний семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у Волинській області.

Організатори  семінару – управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Волинська обласна Мала академія наук.

Перед присутніми виступила головний спеціаліст  управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Лариса Роговська. У своїй доповіді  наголосила на основних аспектах роботи з обдарованою учнівською молоддю у світлі парадигми нової української школи. Директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна ознайомила учасників з інноваційними проектами, які реалізовуються у системі Малої академії наук, детально проаналізувала  основні освітні тенденції в умовах децентралізації влади. Координатор ММК «Кенгуру» у Волинській області Валерій Мазурик підвів підсумки конкурсу за минулий рік. Учасники семінару обговорили основні проблеми та перспективи організації ММК «Кенгуру» у 2017 році.

Усі учасники семінару отримали портфелі з емблемою конкурсу та навчальну літературу. Кращих координаторів конкурсу у Волинській області нагородили подяками центрального оргкомітету та цінними подарунками.