Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Слухач ВО МАН – переможець Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017» : Волинська обласна Мала академія наук
Слухач ВО МАН – переможець Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017»

З 21 по 23 лютого 2017 року Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді провели XVІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2017». Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій. Учасниками чемпіонату стали 154 учні з різних областей України.

 Власні наукові доробки представляли двоє слухачів Волинської обласної МАН. Друге місце у категорії «cпеціальні програми» здобув Максим Шумаков, учень 10 класу Княгининівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» («Розробка системи відстеження переміщення БПЛА»). Диплом фіналіста отримав – Юдаков Олександр, учень 8 класу Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 («Розробка сервісу розміщення та пошуку кулінарних рецептів»).

У програмі чемпіонату обов’язковою була демонстрація електронної презентації на авторську розробку та постерний (стендовий) матеріал щодо розробки. Учасники розподілялися відповідно до освітнього рівня та за категоріями апаратних і програмних засобів.