Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Навчатися влітку? Залюбки!!! : Волинська обласна Мала академія наук
Навчатися влітку? Залюбки!!!

У Волинській обласній МАН тривають обласні наукові літні школи  та сесія заочної віртуальної школи. Для юних робототехніків, програмістів, хіміків, біологів, журналістів, економістів та істориків організатори підготували насичену навчальну та культурно-інтелектуальну програми.   Протягом тижня 44 учня з віддалених районів та міст області, переможці обласних та всеукраїнських конкурсів, олімпіад, турнірів, матимуть нагоду поглибити знання з обраного предмету, набути вмінь науково-дослідницької роботи, зосередитись на власному розвитку та професійній спрямованості, ознайомитись з історико-культурною спадщиною м. Луцька.

Заняття проводять науковці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету, керівники гуртків Волинської обласної МАН.

Літні школи – унікальний освітній проект, в основу якого закладено не лише ідею безперервного навчання, а й створення  наукового й творчого середовища для розвитку інтелектуально обдарованої учнівської молоді!