Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня-2017” : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня-2017”

З 25 по 30 червня 2017 року в м. Яремче Івано-Франківської області відбувся  Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня-2017”. Близько 70 представників з різних куточків України зустрілися, щоб обмінятися досвідом організації конкурсу, здійснити підбір нових задач, обговорити нові підручники з фізики та поділитися успіхами. Волинську область на семінарі представляла Бурбела Олена Федорівна, обласний координатор Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня” у Волинській області.  

Програмою семінару були передбачені засідання, на яких  зі звітами щодо організації конкурсу на місцях виступили представники всіх областей.  Під час роботи в групах обласні координатори опрацювали задачі, подані до оргкомітету, ознайомились з новими методичними доробками з фізики, висловили свої думки щодо шкільної програми з фізики.  Окрім того учасники семінару мали можливість помилуватись красою Карпатських гір та трохи відпочити.