Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами»

Українсько-турецьким культурним центром «Сяйво», Міжнародною школою  «Меридіан» за підтримки Міністерства освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» з 15 вересня 2017 року по 15 березня 2018 року проводиться Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами»  з нагоди святкування Дня матері.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях: малюнок, вірш, лист. Тематика конкурсних робіт та умови проведення конкурсу додаються.

До участі у Всеукраїнському творчому конкурсі «Малюнок, вірш, лист до мами» запрошуються учні 1-4, 5-8, та 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 0(44) 500-71-03, 095-382-55-38 (Софія Василівна Бакишли – співробітник громадської організації «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» або на сайті: https://goo.g1/4ZWyZb.

Для участі у Всеукраїнському творчому конкурсі необхідно до 15 березня 2018 року надіслати заявку та конкурсну роботу згідно зразка. Конкурсні вірші та листи слід надсилати в електронному форматі на адресу: listdomami@gmail.com. Конкурсні малюнки слід подавати у форматі А3 та надсилати поштою на адресу: м. Київ, відділення Нової пошти № 93.

Копію заявки просимо надіслати на електронну адресу комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук»: vvman92@gmail.com.

Щиро бажаємо успіхів та натхнення всім учасникам конкурсу!

Додаток: 

Умови проведення конкурсу