Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

І місце Волинських ерудитів на XV Всеукраїнському турнірі юних правознавців : Волинська обласна Мала академія наук
І місце Волинських ерудитів на XV Всеукраїнському турнірі юних правознавців

Протягом 31 жовтня - 4 листопада 2017 року в м. Полтава відбувся фінальний етап XV Всеукраїнського турніру юних правознавців.

25 команд-учасниць інтелектуальних змагань,130 учасників із 16 областей України протягом 4 конкурсних днів змагалися за перемогу.

Команди дискутували з різних тем. Це і питання земельної реформи, боротьби з корупцією, електронної демократії. 

Для перемоги у конкурсі, учні мають знатися на Конституційному, адміністративному та цивільному праві. А також у питаннях кримінального, сімейного, земельного та фінансового й екологічного права.

Учасники збірної команди Волині та команди НВК №9 м.Луцька успішно виступали  впродовж  інтелектуальних  боїв, вміло полемізували. За підсумками журі збірна команда Волині здобула І місце, команда НВК №9 м.Луцька виборола почесне ІІ місце!

Сергій Петухов, заступник міністра юстиції України: "Це насправді дійсно розумні діти, які повністю на високому рівні декламували, що дійсно стосується тематики питань  як на рівні законів, так і міжнародних норм. Які мають свою власну думку,  тому  з ними  завжди цікаво спілкуватися".

Вітаємо переможців. Oсоблива подяка  наставникам команд, які плекають талановиту молодь за покликом серця, та усім викладачам СНУ імені Лесі Українки, котрі долучилися до підготовки юних правознавців.