Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Долучаймося до добрих справ! : Волинська обласна Мала академія наук
Долучаймося до добрих справ!

Напередодні Дня Святого Миколая малеча з нетерпінням очікує чарівної ночі з 18 на 19 грудня, коли святий Миколай залишає слухняним малюкам солодощі і подарунки…

Слухачі Волинської обласної Малої академії наук також намагались подарувати дітям радість та віру в дива з подарунками від Св. Миколая. Готуватися заздалегідь – збирали солодощі, іграшки, книжки, олівці, одяг.

15 грудня 2017 року школярі передали зібрані речі на Фабрику Святого Миколая, яка знаходиться у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки. Фабрика уже кілька років поспіль працює з доброчинною метою в рамках щорічної Всеукраїнської благодійної акції “Миколай про тебе не забуде”.

“Миколай про тебе не забуде” - це особлива акція, адже її проводить молодь, яка прагне наслідувати хороший приклад Чудотворця та присвячує свій час для того, аби стати його помічниками, дарує іншим радість, щастя, усмішки, примножує добро в людських серцях.

Юні манівці перетворилися на помічників Святого Миколая, формували солодкі подарунки діткам, які потребують особливого піклування.

 Зробити дітям свято, не потрібно бути чарівником. Головне для цього – велике бажання. Тож, творімо добро разом!