Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра» : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра»

За підтримки Міністерства освіти і науки України ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з БО «Міжнародний фонд Івана Франка» та ГО «Львівське товариство у м. Київ» започатковує проведення щорічного Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра» (лист МОН України від 24.11.2017 №1/9-632).

Метою конкурсу є посилення творчої мотивації у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення літературно-мистецьких творів у різних жанрах, у яких творив Великий Каменяр, та дослідження його літературної спадщини, наукової, культурологічної і громадської діяльності.

 Для участі у конкурсі заявка заповнюється в електронній формі.

Конкурсна робота (крім ілюстрацій) виконується українською мовою і подається на електронному носії.

Конкурсні роботи у номінації «Краща ілюстрація до творів Івана Франка» надсилається поштою на адресу 01030, м. Київ, вул. Володимирська, 48 а, оф. 15, Міжнародний фонд Івана Франка з позначкою «На конкурс «Стежками Каменяра».

Положення про  Всеукраїнський учнівський  літературно-мистецький конкурсу «Стежками Каменяра» та умови участі у ньому  розміщено на сайті Міжнародного Фонду Івана Франка за посиланням:  http://frankoprize.com.ua/index.php/uk/2017/12/20/dlya-shkolyariv-zapochatkuvaly-novyj-konkurs-stezhkamy-kamenyara/