Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся семінар-практикум координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся семінар-практикум координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

16 лютого 2018 року у м. Луцьку відбувся обласний семінар-практикум координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». У семінарі взяли участь 25 педагогів – координаторів конкурсу у районах, містах, закладах освіти Волинської області.

Програмою семінару було передбачено розгляд низки актуальних питань з проблем та перспектив організації наймасовішого в Україні інтелектуального математичного змагання.

Перед учасниками семінару виступила Лариса Роговська, головний спеціаліст управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, яка проаналізувала особливості організації роботи з математично обдарованими дітьми в умовах реформування освіти. Галина Толстіхіна, директор Волинської обласної МАН, зосередила увагу присутніх на діяльності Малої академії наук України у призмі сучасних освітніх вимог. Координатор ММК «Кенгуру» у Волинській області Валерій Мазурик, заввідділом ВОМАН, прозвітував про проведення конкурсу у 2017 році.

Семінар продовжував свою роботу у форматі діалогу, учасники поділись власним досвідом з проведення математичного конкурсу у своїх регіонах. Найкращих координаторів традиційно  нагороджено подяками від Всеукраїнського оргкомітету конкурсу та цінними подарунками.