Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей

На виконання Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2018 рік за основними напрямами позашкільної освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 04.01.2018 №12, Національним центром “Мала академія наук України” з 2 до 3 червня ц.р. у м. Київ буде проведений Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей (програма фестивалю – на сайтах www.man.gov.ua та www.facebook.com/archikidz.ua/).

До участі в заході запрошуються вихованці закладів позашкільної освіти, учні 1-9 класів закладів загальної середньої освіти.

У програмі заходу – лекторії, кінопокази, майстер-класи. Тема фестивалю – “Сучасне розумне місто”, а одна з його місій – показати на практиці ідеї інклюзивності. Основна складова заходу – “Велика архітектурна майстерня” – об’єднає 20 провідних українських архітекторів та урбаністів з різних країн світу, які навчатимуть дітей проектувати, творчо мислити і презентувати свої ідеї. Під час майстер-класу учні не просто досліджуватимуть поняття розумного міста, а й навчаться змінювати простір під потреби людини.

Захід вільний для відвідування з 10 до 17 год. за адресою: м Київ, Дорогожицька, 1, Інноваційний парк Unit.City.

Проїзд від центрального залізничного вокзалу м. Київ: метро до станції “Лук’янівська”, далі – тролейбусами № 16 або №19 до зупинки “Мотоциклетний завод”.

Витрати на відрядження здійснюються за рахунок організації, що
відряджає.

Збереження життя та здоров'я дітей забезпечують супроводжуючі особи.

Детальна інформація – за телефонами: (044) 489-55-80, 0 (50) 463-90-73 (Ольга Глініна), 0 (50) 444-74-48 (Юлія Рукавіцина).