Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Науково-практична конференція “Відновлювана та воднева енергетика – 2018” : Волинська обласна Мала академія наук
Науково-практична конференція “Відновлювана та воднева енергетика – 2018”

18 травня 2018 року в Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” пройшла науково-практична конференція “Відновлювана та воднева енергетика – 2018”, присвячена 100-річчю заснування Національної академії наук України, 120-річчю Київської політехніки і Дню науки в Україні.

У засіданні молодіжної секції конференції, яку відкрив і модерував заступник завідувача кафедри відновлюваних джерел енергії НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”, доцент, кандидат технічних наук Василь Будько, взяли участь 26 юних науковців з різних куточків України. Доповіді МАНівців стосувалися сонячної, вітрової, водневої, геотермальної і гідроенергетики, енергії біомаси, енергоефективності та енергії довкілля (теплові насоси).

 Від Волинської області у конференції взяли участь двоє слухачів відділення технічних наук Волинської обласної МАН: Толстушко Катерина, яка презентувала доповідь на тему  “Вирощування та використання енергетичної верби на Волині”, та Гомон Андрій з доповіддю “Організація енергоефективності сонячної батареї з допомогою маніпулятора”.

За підсумками конференції всі учасники отримали сертифікати.