Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Мікрокомп’ютер Raspberry Pi – інструмент дослідника : Волинська обласна Мала академія наук
Мікрокомп’ютер Raspberry Pi – інструмент дослідника

31 травня в м. Києві відбувся навчальний семінар-тренінг «Мікрокомп’ютер Raspberry Pi – інструмент дослідника», що організовується у рамках Всеукраїнського науково-освітнього проекту «Впровадження інноваційних освітніх технологій в системі МАН України».

Навчальний інтенсив з вивчення роботи мікрокомп’ютера Raspberry Pi  передбачав лекційні і лабораторні заняття. Участь у семінарі взяли 15 викладачів Малої академії наук з дев’яти областей України і міста Київ з них 3 – педагогічні працівники Волинської обласної МАН.

Куратор семінару – Сергій Борисович Могильний, кандидат технічних наук, доцент кафедри радіотехнічних пристроїв та систем радіотехнічного факультету НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Учасники випробували себе у ролі дослідника, розглянули основні параметри і початкові налаштування Raspberry Pi, працювали з фото- і відеозображенням. По закінченню обговорили можливості застосування такого інструментарію у територіальних відділеннях МАН України.

Черговий семінар для бажаючих оволодіти інноваційними технологіями навчання обдарованих дітей відбудеться 12 червня ц.р. Реєстрація учасників до 8 червня 2018 року.