Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнська школа екологічної культури : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнська школа екологічної культури

На виконання п.22 Наказу МОН №12 від 4 січня 2018 року «Про затвердження Плану всеукраїнських та міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2018 рік (за основним напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2018 рік, з 9 до 13 липня ц.р. у м.Дніпро Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради, проведе Всеукраїнську школу екологічної культури.

Мета школи: підвищення рівня екологічної свідомості молоді з акцентом на культурних та ціннісних принципах взаємовідносин в системі «людинаприрода-суспільство».

Цільова аудиторія: діти 12-16 років. Місце навчання: Дніпропетровський національний університет внутрішніх справ, м.Дніпро, проспект Гагаріна 26. Вартість навчання: 2400 грн.

Для участі у школі необхідно до 21 червня 2018 заповнити онлайн анкету учасника за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjKfZrSjzE8hX0boJpYzhdZFSltvtdHioUvH_fny14-Yy5cQ/viewform?c=0&w=1

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою p4c@man.gov.ua або за телефоном 0975451484, Анна.