Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination» : Волинська обласна Мала академія наук
Тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination»

З 12 до 14 вересня ц. р. у м. Київ Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Академією творчого вчителя та Фундацією підтримки та розвитку креативності (м. Варшава) буде проведений тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination». 

Програмою заходу передбачено ознайомлення учасників заходу з освітньою програмою Destination Imagination (Міжнародна олімпіада креативності), методами та методиками роботи з дітьми щодо підготовки до конкурсних випробувань, обговорення організаційних питань (http://man.gov.ua/ua/news/academy_news/atraktsion-kalendar--u--prostori--chasu-br-ukrayinski-shkolyari-gotuyutsya-do-olimpiadi-kreativnosti-v-polshchi).

До участі у навчанні запрошуються педагогічні працівники, які бажають стати тренерами дитячих команд та взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді креативності «Destination Imagination» у 2018-2019 навчальному році.

Захід проводиться для тих осіб, які відвідують навчання з даної тематики вперше. 

Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням.