Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Набір у заочну віртуальну школу ВО МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Набір у заочну віртуальну школу ВО МАН

На виконання Указу Президента України № 927/2010 «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді», з метою залучення учнів області до науково-дослідницької роботи і покращення якості дослідницьких проектів учнів з районів, об’єднаних територіальних громад та віддалених міст області в рамках заочної віртуальної школи Волинської обласної Малої академії наук у 2018-2019 навчальному році будуть працювати секції української мови, англійської мови, історії, географії, математики, біології, хімії, фізики.   

Для навчання у секціях заочної віртуальної школи запрошуються учні   8-11 класів закладів загальної середньої освіти Волинської області.

Навчання у заочній віртуальній школі Волинської обласної МАН буде передбачати такі очно-заочні форми роботи: очні сесії (осіння, весняна), виконання контрольних завдань через мережу Інтернет, лекторії, практичні заняття, індивідуальні консультації.

Реєстрація учнів 8-11 класів здійснюватиметься з 18 вересня по 10 жовтня 2018 року на сайті Волинської обласної МАН “www.vvman.lutsk.ua” у розділі “Віртуальна школа” або за адресою: http://virtual.vvman.lutsk.ua.

Після реєстрації учні отримують доступ до вступної контрольної роботи, який буде відкрито 2 жовтня 2018 року. Виконану контрольну роботу необхідно надіслати до 15 жовтня 2018 року на сервер віртуальної школи у форматі *.doc або *.jpg.

Більш детальна інформація доступна за посиланням.