Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

#Girl2Leader : Волинська обласна Мала академія наук
#Girl2Leader

Мала академія наук України інформує про проведення всесвітньої  кампанії #Girl2Leader, що діє під егідою Міжнародної неурядової організації Глобальний форум жінок-політичних лідерів (The Women Political Leaders Global Forum).

Глобальний форум WPL – це об’єднання жінок із більшості країн світу, що займають вищі державні посади та беруть активну участь у процесах прийняття рішень. Серед учасниць WPL – Президент Литви Далі Грібаускайте, Президент Мальти Марі-Луїз Колейро Прека, Прем’єр-міністр Ісландії Катрин Якобсдоттір та інші відомі жінки з різних країн світу.

#Girl2Leader діє під патронатом Президента Мальти Марі-Луїз Колейро Прека, яка виступає за забезпечення гендерного балансу в усіх галузях життя.

Програма покликана мотивувати дівчат брати активну участь у процесах прийняття  рішень та реалізовувати власні ідеї.

Під час кампанії #Girl2Leader жінки-лідери  передають свій досвід щодо розширення прав і можливостей жінок молодшому поколінню дівчат.

11 жовтня у багатьох національних парламентах (Канада, Мальта, Литва, Європейський парламент) у рамках кампанії відзначають Міжнародний день дівчат. 11 жовтня 2018 року вперше Міжнародний день дівчат пройде у Верховній Раді України. Дівчата зможуть поспілкуватися з успішними жінками-депутатами та жінками-лідерами.

Подія буде корисною для тих, хто має політичні амбіції, прагне розбудовувати демократію в Україні, цікавиться гендерною, соціальною та правовою проблематикою.

Для участі в заході дівчата старше 14 років мають відвідати сторінку програми Girl2Leader Ukraine до кінця вересня 2018 р. у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/Girl2LeaderUkraine, висловити своє бачення ідеального політика, виконавши інструкції організаторів.

Витрати на проїзд і проживання учасниць, які візьмуть участь у відзначенні Міжнародного дня дівчат 11 жовтня 2018 р. у Верховні Раді України, беруть на себе організатори #Girl2LeaderUkraine/.

Контактна особа: Любов Терехова; 097 741 97 25