Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

70 років Загальної декларації прав людини : Волинська обласна Мала академія наук
70 років Загальної декларації прав людини

5 грудня 2018 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Волинською обласною Малою академією наук був організований круглий стіл на тему «Загальна декларація прав людини та права молодих громадян».

В роботі круглого столу взяли участь більше півсотні слухачів. З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор Волинської обласної Малої академії наук Галина Толстіхіна.  

Участь у заході взяв також випускник Волинської обласної МАН Павло Мельник, який розповів про Загальну декларацію прав людини,  її місце в сучасному світі та важливість для гарантування прав та свобод кожної людини.

Керівник секції правознавства Волинської обласної МАН Тетяна Климчук у своєму виступі наголосила, що права дитини починаються з прав людини. Захист прав дитини є одним із найважливіших в державі, адже ставлення до дітей, рівень їхньої безпеки та захищеності у країні, стан їхнього всебічного розвитку є одним із показників цивілізованості та гуманності суспільства.

Слухачі активно брали участь у дискусії та висловлювали свої думки щодо розуміння змісту положень, закріплених Загальною декларацією прав людини.