Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Добро починається з маленьких вчинків… : Волинська обласна Мала академія наук
Добро починається з маленьких вчинків…

Щоб подарувати дітям радість, віру в дива, створити атмосферу свята, не потрібно бути чарівником. Головне для цього – велике бажання. 

Так, слухачі Волинської обласної МАН долучилися до щорічної Всеукраїнської благодійної акції “Миколай про тебе не забуде”. Готувалися заздалегідь – збирали канцелярське приладдя, іграшки,  дитячу літературу, солодощі, щоб створити святковий настрій якомога більшій кількості малюків.

14 грудня 2018 року юні манівці доставили зібрані речі на Фабрику Святого Миколая, що знаходиться у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки. Слухачі стали волонтерами та допомогли формувати солодкі подарунки. Гостинці напередодні свята отримають діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-сироти, напівсироти, переселенці, діти учасників АТО, які з нетерпінням чекають на посланців від Святого Миколая.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до корисної справи. Висловлюємо глибоку повагу за добрі вчинки, зроблені вами. Коли ви допомагаєте іншим, ви даєте собі і всьому світу надію на краще майбутнє.