Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Набір до Школи “Агенти змін 2019” : Волинська обласна Мала академія наук
Набір до Школи “Агенти змін 2019”

Запрошуються учні 8–10-х класів до участі у 7-й Школі громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін». Проект реалізується Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром «Ейдос».

«Агенти змін» – для активних дітей, які мають бажання засновувати і розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення.

Школа проходитиме у Києві в чотири етапи (по три дні у березні, травні, жовтні та листопаді). Для учасників передбачені домашні завдання та консультації в режимі онлайн.

1-й етап Школи проходитиме для однієї з груп 17–20 березня 2019 року, для іншої – з 20 по 24 березня. Місце проведення: Пуща-Водиця, Міжнародний центр дитячої наукової творчості Національного центру «Мала академія наук України».

Участь у школі безкоштовна. Всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок Національного центру «Мала академія наук України». Витрати на проїзд до м.Києва і назад за рахунок самофінансування або коштів не заборонених чинним законодавством.

Для участі у школі необхідно до 16 лютого 2019 року (дедлайн – 23:59):

  • заповнити всі поля анкети за посиланням;
  • прочитати звернення про свободу та відповідальність від Ініціативної групи «Першого грудня» за посиланням;
  • переглянути відеокліп «Queen» (Live Aid 1985) – «Is This The World We Created?»;
  • надіслати на електронну адресу scakyiv@gmail.com есе на 400–500 слів на тему «Шлях до свободи: який він?».

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору за принципом доброчесності. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат, і такі роботи не розглядатимуться. Просимо кандидатів у темі листа і назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Іванов_Андрій_есе.doc). Результати будуть відомі не раніше 1 березня 2019 року.