Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся обласний семінар координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся обласний семінар координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

15 лютого 2019 року у м. Луцьку відбувся обласний семінар координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Організатори заходу – управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинська обласна МАН.

Відкрила семінар Лариса Роговська, головний спеціаліст управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації. У своєму виступі зазначила, що математика навчає логіки, яка так необхідна для успіху сучасної дитини. В області створена система інтелектуальних заходів, які не лише підвищують інтерес, а й  сприяють поглибленому вивченню математики.

Галина Толстіхіна, директор Волинської обласної МАН, розповіла присутнім про нові освітні проекти МАН України, що організовуються як для учнів так і педагогів, проаналізувала систему заходів МАН під призмою компетентнісного підходу.

Про проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2018» у Волинській області прозвітував Валерій Мазурик, заввідділом ВОМАН, обласний координатор ММК «Кенгуру».

Учасники семінару обговорили можливі перспективи проведення ММК «Кенгуру» у 2019 році, проблеми та виклики, які стоять перед організаторами конкурсу. Найактивніших координаторів конкурсу нагородили подяками Центрального оргкомітету ММК «Кенгуру» в Україні та цінними подарунками.