Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Слухач відділення комп’ютерних наук ВО МАН – переможець Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2019» : Волинська обласна Мала академія наук
Слухач відділення комп’ютерних наук ВО МАН – переможець Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2019»

З 20 по 22 лютого 2019 року у м. Києві відбувся XX Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2019». Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій.

Програмою чемпіонату передбачався захист програмних і апаратних рішень у вигляді електронної та постерної демонстрації. Учасники розподілялися відповідно до освітнього рівня та за категоріями апаратних і програмних засобів.

В результаті проведених змагань дипломом І ступеня у секції «Прикладні програми» нагороджений – Юдаков Олександр, учень 10 класу Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5, з авторським проектом «Розробка симуляції автономного керування транспортним засобом».

Вітаємо юного програміста із важливим визнанням та перемогою!