Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей

На виконання Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю за основними напрямами позашкільної освіти на 2019 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2018 №1292, Національним центром “Мала академія наук України” з 25 до 26 травня 2019 року у м. Київ буде проведений Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей (програма фестивалю – на сайтах www.man.gov.ua та  www.archikidz.org.ua).

До участі в заході запрошуються учні закладів освіти.

У програмі фестивалю – майстер-класи, лекції, експозиції, квести, інтелектуальні архітектурні ігри.

Тема фестивалю – “Сучасне розумне місто”, а одна з його місій – показати на практиці ідеї інклюзивності. Основна складова заходу – “Велика архітектурна майстерня” – об’єднає 20 провідних українських архітекторів та урбаністів з різних країн світу, які навчатимуть дітей проектувати, творчо мислити і презентувати свої ідеї. Під час майстер-класу учні не просто досліджуватимуть поняття розумного міста, а й навчаться змінювати простір під потреби людини.

Вхід вільний для відвідування з 10 до 17 год. за адресою: м Київ, пров. Лаврський, 7 (за умови попередньої реєстрації на сайті www.archikidz.org.ua).

Проїзд від центрального залізничного вокзалу м. Київ: метро до станції “Арсенальна”, далі – автобусом № 24 до зупинки “Києво-Печерська лавра”.

Витрати на відрядження здійснюються за рахунок організації, що відряджає.

Збереження життя та здоров'я дітей забезпечують супроводжуючі особи.

Детальна інформація – за телефонами: (044) 489-55-80, 0 (50) 463-90-73 (Ольга Глініна).