Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Проведено семінар-практикум для учнів та педагогів Волинського обласного ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні : Волинська обласна Мала академія наук
Проведено семінар-практикум для учнів та педагогів Волинського обласного ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні

17 жовтня 2019 року семінар з питань організації науково-дослідницької діяльності учнів відбувся на базі Волинського обласного ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна презентувала педагогам закладу нові тенденції роботи з обдарованою учнівською молоддю, детально розповіла як через систему МАН можливо розвинути ключові компетентності ХХІ століття у сучасних школярів.

Нове покоління ліцеїстів з цікавістю заслухали презентаційну доповідь Лариси Мазурик, завідувача методичним відділом ВОМАН, щодо реалізації їх дослідницьких інтересів, участі у обласних, Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних заходах, навчання у секціях Малої академії наук України.

Учасники семінару мали можливість оглянути кращі наукові роботи за різними напрямами. Науковому товариству ліцею було презентовано пакет з інформаційно-методичними матеріалами.