Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс «Кристали» у 2020 році : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс «Кристали» у 2020 році

У березні-травні 2020 року Національний центр “Мала академія наук України” спільно із Львівським національним університетом імені Івана Франка проведе Всеукраїнський конкурс юних дослідників “Кристали” імені Євгена Гладишевського.

Для участі в І етапі конкурсу необхідно:

  • учасникам середньої вікової категорії заповнити заявку до 1 лютого;
  • учасникам старшої вікової категорії заповнити заявку до 20 березня і надіслати тези наукових досліджень на тему «Кристали та гаджети» українською або англійською мовами на електронну адресу: crystals.lviv@gmail.com.

Вимоги до оформлення тез та критерії оцінювання наукових досліджень і стендових доповідей переглядайте за активними посиланнями.

Учасники середньої вікової категорії відповідно до поданих заявок отримують інструкції для вирощування кристалів у домашніх умовах під наглядом дорослих. Інструкції та назву речовини, з якої учні роститимуть кристали, буде оприлюднено з 15 до 25 лютого.

Учасники середньої вікової категорії передають працівнику обласного територіального відділення МАН вирощені кристали, належно упаковані і підписані (прізвище та ім’я учасника, клас, навчальний заклад, населений пункт, область), які потім надсилаються організаторам на поштову адресу. Поштові витрати здійснюються за рахунок учасників конкурсу.

Просимо звернути увагу, що всі вирощені й упаковані кристали мають бути отримані представниками обласних МАН до 25 березня.

30‒31 березня відповідальна особа надсилає організаторам посилку.

Учасники, які не мають змоги передати кристали працівнику обласного територіального відділення МАН, можуть надіслати відеосюжет або посилання на нього тривалістю до 3 хв про процес вирощування кристалу і кінцевий результат зі своїми коментарями на електронну адресу: crystals.lviv@gmail.com.

Журі конкурсу розглядає подані учасниками середньої вікової категорії кристали та відеосюжети і визначає переможців у таких номінаціях:

  • «Найбільший кристал»;
  • «Найякісніший кристал»;
  • «Найоригінальніший кристал»;
  • «Віртуальний кристал».

Критерії оцінювання вирощених кристалів

Листи