Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся обласний семінар координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся обласний семінар координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

12 лютого 2020 року у м. Луцьку відбувся обласний семінар координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Організатори заходу – управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинська обласна МАН.

Відкрила семінар Лариса Роговська, головний спеціаліст управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації. У своєму виступі зупинилася на формуванні математичної компетентності учнів у світлі виконання Указу Президента України №31/2020 «Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні».

Галина Толстіхіна, директор Волинської обласної МАН, розповіла присутнім про нові освітні проекти МАН України, що організовуються як для учнів так і педагогів, зосередила увагу присутніх на синтезі формальної та неформальної освіти, що є запорукою розвитку та становлення особистості.

Про проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2019» у Волинській області прозвітував Валерій Мазурик, заввідділом ВОМАН, обласний координатор ММК «Кенгуру».

Учасники семінару обговорили можливі перспективи проведення ММК «Кенгуру» у 2020 році, проблеми та виклики, які стоять перед організаторами конкурсу. Найактивніших координаторів конкурсу нагородили подяками Центрального оргкомітету ММК «Кенгуру» в Україні та цінними подарунками.