Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційних систем» : Волинська обласна Мала академія наук
ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційних систем»

3 квітня 2020 року Київським національним університетом імені Тараса Шевченка спільно з Національним центром «Мала академія наук України» буде проведена ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційних систем» (далі - конференція).

Тематика конференції:

Секція 1.“Науково-технічні та практичні аспекти створення та використання засобів безпеки інформаційно-телекомунікаційних систем”.

Секція 2. “Методи, засоби та заходи управління інформаційною безпекою”.

Умови участі у конференції

Для участі в конференції необхідно до 28 лютого 2020 р. надіслати тези доповідей та заявку на електронну адресу nvv@man.gov.ua з темою повідомлення «Конференція. «Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційнпих систем» _прізвище".

Перелік документів, їх форма та умови участі в конференції розміщені на сайті man.gov.ua (розділ «Конференції»).

Організаційний комітет залишає за собою право відхилити матеріали, якщо вони не відповідають вимогам або тематиці конференції, а також у разі, якщо учасник не підтвердив участь.

Інформацію щодо подальшої участі у конференції буде надіслано учням, яких організаційних комітет визначить для участі у заході, на електронні адреси, зазначені у заявках.

За результатами конференції учасники отримають сертифікати та збірник тез конференції.

Під час реєстрації до оргкомітету подається копія наказу про участь у конференції, завірена відповідним органом управління освіти, копія свідоцтва про народження (паспорта), медична довідка-дозвіл на перебування у дитячому колективі.