Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії : Волинська обласна Мала академія наук
Лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії

27 лютого 2020 року Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Інженерно- фізичним факультетом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» буде проведено лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії.

Програмою заходу передбачається лабораторний тур з презентацією новітнього обладнання лабораторій інженерно-фізичного факультету та зустріч з всесвітньо відомим українським вченим Юрієм Гогоці.

Юрій Гогоці - український і американський науковець в галузі хімії, матеріалознавства та нанотехнологій. Останні кілька років науковець завідує хімічною лабораторією Дрексельського університету у Філадельфії. Саме його команді вдалося відкрити новий вид наноматеріалів - максен, спектр застосування якого надзвичайно широкий. Максени можна використовувати для зберігання енергії, знищення ракових пухлин та навіть очищення води на молекулярному рівні. Юрій Гогоці також встиг попрацювати у багатьох країнах, зокрема, Німеччині, Норвегії, Японії, СІНА. Нині у його щоденнику розписані перельоти між топовими лабораторіями світу.

Заїзд та реєстрація з 12.30 до 13.30 за адресою: м. Київ, вул.

Політехнічна, 35 (Інженерно-фізичний факультет НТУУ «КПІ», корпус №9)

Від’їзд 27 лютого після 17.00

До участі у заході запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти - учні-члени Малої академії наук України.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1FY9f-SHdBbIIyBJLA5IDX5fVLlfw-JyBta6DPxDaNZY/edit  до 26 лютого ц.р.