Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Слухачі відділення комп’ютерних наук ВО МАН – переможці Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2020» : Волинська обласна Мала академія наук
Слухачі відділення комп’ютерних наук ВО МАН – переможці Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2020»

З 25 по 28 лютого 2020 року у м. Києві відбувся XXI Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2020». Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій.

Програмою чемпіонату передбачався захист програмних і апаратних рішень у вигляді електронної та постерної демонстрації. Учасники розподілялися відповідно до освітнього рівня та за категоріями апаратних і програмних засобів.

В результаті проведених змагань дипломом І ступеня у секції «Web-розробки» нагороджений – Демчук Назар, учень 10 класу комунального закладу "Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради", з авторським проектом «Розробка сервісу  “InfoSeller”». Дипломом ІІ ступеня у секції «Web-розробки» нагороджений – Солтисюк Дмитро, учень 10 класу  комунального закладу "Луцька гімназія №18 Луцької міської ради Волинської області", з авторським проектом   «Бюро знахідок  “Enigma”».

Вітаємо юних програмістів  із важливим визнанням та перемогою!