Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей «ARCHIKIDZ!» : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей «ARCHIKIDZ!»

Цьогоріч Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей «ARCHIKIDZ!» від НЦ «МАНУ» проходитиме 23 і 24 травня на ВДНГ у власному окремому павільйоні. Зустріч учнів з архітекторами, урбаністами та дизайнерами напередодні літніх канікул вже стала традицією. Отже, відкриваємо реєстрацію шкільних команд!

Запрошуємо вчителів і співробітників шкіл разом з дитячими командами на майстер-клас «Велика архітектурна майстерня», який відбудеться під час фестивалю. «Велика архітектурна майстерня» – творчий майстер-клас для дітей від 7 до 12 років, під час якого учасники в командах (5–10 осіб) створюватимуть власний архітектурний проєкт. Цьогорічна тема: «Природа в місті. Жити разом». Якщо бажаєте взяти участь, пишіть на електронну адресу: Archikids.kyiv@gmail.com. У листі вкажіть свої дані: ПІБ, посада, номер школи, номер телефону.

На майстер-класі в ролі вчителів будуть сучасні українські і закордонні архітектори. Під час заходу діти разом з фахівцями обговорюють ідею, створюють макети з різноманітних матеріалів, а потім презентують свою роботу іншим командам. Кожен учасник майстер-класу отримає сертифікат і подарунок. Та головне – досвід взаємодії та креативної роботи.

Для участі у фестивалі для вашої шкільної команди ми проведемо один підготовчий майстер-клас. Під час дії карантину зробимо це онлайн, після – можемо організувати у просторі вашої школи. Дата підготовчого майстер-класу обирається вами. Під час заняття діти готують об’ємні колажі, які будуть представлені на фестивалі.

Участь у майстер-класі і фестивалі БЕЗКОШТОВНА. Проте кількість місць обмежена!

Чому ми бачимо архітектуру цікавою і важливою для дітей? Вона поєднує мистецтво, науку і технології. Надихає на пізнання історії, математики, географії, літератури, фізики, інформатики тощо. Архітектура розвиває просторове, креативне, критичне мислення і соціальну взаємодію.

Детальніше:

www.archikidz.org.ua

Archikids.kyiv@gmail.com