Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Інтерактивна літвітальня: "ВАСИЛЬ ГОЛОБОРОДЬКО: "...збираю для тебе слова" : Волинська обласна Мала академія наук
Інтерактивна літвітальня: "ВАСИЛЬ ГОЛОБОРОДЬКО: "...збираю для тебе слова"

У цьому місяці святкує 75-річний ювілей один із найяскравіших сучасних поетів Василь Голобородько. Його вірші вивчали в американських і канадських інститутах. Їх включали до поважних антологій світової поезії. Але на батьківщині Василя Голобородька до часів незалежності майже не публікували — діяла заборона компартійних цензорів. На щастя, в наші часи спостерігаємо заслужений інтерес до творчості поета.

НЦ "Мала академія наук України" запрошує педагогів до літвітальні, в якій йтиметься про Київську школу поетів, життєвий шлях та творчість Василя Голобородька.

Мета заходу - заохочення освітян до проведення он-лайн уроку у своїй школі з цієї тематики, тож під час зустрічі учасникам буде представлено набір інструментів та прийомів для організації інтерактивного он-лайн уроку.

Захід сертифікований. Сертифікат отримають вчителі, які проведуть он-лайн урок присвячений поетові Василю Голобородьку протягом тижня після ефіру.

Запрошений спікер – Тарас Васильович Пастух – доктор філологічних наук, завідувач відділу української літератури Інституту українознавства імені Івана Крип'якевича НАН України.

Літвітальня відбудеться на платформі ZOOM 29 квітня з 17.30 до 19.30.

Для участі в заході заповніть, будь ласка, анкету до 27 квітня  за посиланням.