Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

PITCH DAY OF UF INCUBATOR RESIDENTS 2020<br> Резиденти бізнес-інкубатора МАН отримали підтримку міжнародних бізнес-гігантів : Волинська обласна Мала академія наук
PITCH DAY OF UF INCUBATOR RESIDENTS 2020
Резиденти бізнес-інкубатора МАН отримали підтримку міжнародних бізнес-гігантів

28 серпня 2020 року в онлайн-форматі відбувся пітч проєктів “PITCH DAY OF UF INCUBATOR RESIDENTS 2020”.  11 стартапів від школярів та студентів – учасників бізнес-інкубатора Малої академії наук України Ukrainian Future Incubator – здобули високу оцінку фахівців зі Сполучених Штатів Америки, Польщі й України.

Учасником дійства став і Левак Олександр, випускник секції “Технологічні процеси та перспективні технології” Волинської обласної Малої академії наук. Олександр представляв стартап «MilPriMaker» (мультифункціональний верстат для обробки «м’яких» матеріалів з можливістю 3D-друку деталей з пластику). Його стартап та проєкти ще шістьох учасників зустрічі отримали приз від організаторів пітчу (Дорадчої ради та команди Ukrainian Future Incubator) – сертифікати на три місяці вільного користування коворкінгом Ukrainian Future Incubator у Києві у 2021 році та менторство експертів UF Incubator.  

Також усі 11 учасників пітчу зможуть скористатися послугами Fab lab бізнес-інкубатора МАН – лабораторією прототипування.

Вітаємо Олександра! Зичимо нових досягнень та подальшої успішної реалізації проєкту.