Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Науково-практична конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі України» : Волинська обласна Мала академія наук
Науково-практична конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі України»

18 листопада 2020 року комунальною установою «Волинська обласна Мала академія наук» буде проведено обласну учнівську науково-практичну  конференцію «Волинь і волиняни в історії та культурі України».

Захід відбудеться з використанням дистанційних технологій в режимі онлайн. Режим доступу до відповідного електронного ресурсу буде надісланий учасникам додатково. Початок о 15 год.

Регламент конференції передбачатиме виступ науковців (20 хв.), учнів на секційних засіданнях (7–10 хв.). Кожен учасник конференції отримає сертифікат та збірку тез.

З метою реєстрації учасників конференції просимо до 13 листопада 2020 року заповнити Google-форму https://forms.gle/Ervx448K4qwuwWAm6.

Контактна особа: Мазурик Лариса Богданівна, завідувач методичним відділом комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук» (067 9121508).

Лист управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації "Про проведення обласної учнівської науково-практичної конференціїю «Волинь і волиняни в історії та культурі України»".