Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Зміни формату конкурсу-захисту, релевантність освітнього простору: про що говорили на онлайн-нараді Волинської обласної МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Зміни формату конкурсу-захисту, релевантність освітнього простору: про що говорили на онлайн-нараді Волинської обласної МАН

26 листопада 2020 року для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю та керівників секцій наукових відділень відбулась обласна нарада-семінар: «Освітня система МАН в контексті сучасних трансформацій та змін».

У роботі онлайн-семінару взяли участь близько сотні педагогів області.

До учасників семінару з вітальним словом звернулися – Тетяна Соломіна, заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Олег Дикий, кандидат педагогічних наук, директор Науково-навчального інституту Волинського національного університету імені Лесі Українки. Семінар продовжив виступ Галини Толстіхіної, заступника директора ВОМАН, яка у своїй доповіді детально проаналізувала релевантність сучасного освітнього простору. Тетяна Михалюк, директор Волинської обласної МАН, зосередила увагу присутніх на змінах формату проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. З практичними порадами щодо підготовки до постерного захисту та наукової конференції виступила Ольга Кулібаба, методист відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Волинської обласної МАН. У чаті семінару керівники гуртків ставили запитання, на які отримали компетентні коментарі.

Усі учасники семінару отримають сертифікати та доступ до хмари, на якій буде зібрана необхідна інформація щодо організації роботи з обдарованою учнівською молоддю.