Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс «Екопогляд» : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс «Екопогляд»

З грудня 2020 р. до квітня 2021 р. Національним центром «Мала академія наук України» проводиться Всеукраїнський конкурс «Екопогляд»  (умови участі у Конкурсі розміщені на сайті НЦ «МАНУ»: www.man.gov.ua у розділі «Академія «Copernicus»: конкурс екологічних проектів - «Екопогляд»).

У Конкурсі можуть брати участь здобувачі освіти з 1 по 11 класи закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти (далі - Учасники).

Конкурс проводиться у два етапи:

  1. етап - відбірковий (заочний) - з 01 грудня 2020 року до 01 березня 2021 року;
  2. етап - фінальний (очний) - 01 -30 квітня 2021 року.

Реєстрація Учасників Конкурсу відбувається в режимі онлайн за допомогою реєстраційної форми, яка знаходиться на сайті: http://man.gov.ua/ua у розділі «Академія «Copernicus»: конкурс екологічних проектів - «Екопогляд». Для Учасників, які зареєструвалися у Конкурсі буде проведено онлайн навчання з основ екології та дистанційного зондування Землі за посиланням: https://canvas.instructure.com/courses/2448389. За результатами успішного навчання Учасники отримають сертифікат.

До 01 березня 2021 року Учасникам необхідно надіслати проектні роботи на електронну пошту: gis_rs@man.gov.ua

Список Учасників II фінального (очного) етапу Конкурсу буде опубліковано на сайті НЦ «МАНУ» не пізніше ніж за один місяць до його початку.

Детальна інформація - за телефоном: 050 27 55 164 (Владислав Голод).